Kalender

 • 17 januari: Bijeenkomst Vroegsignalering
  Hoe wordt dit door verschillende gemeenten in de regio opgepakt? Wat zijn landelijke best practices? Hoe herken en erken je verschillende belangen en hoe ga je daarmee om? Worden we geremd door de AVG en wat kunnen we daarmee? Wat kunnen we van elkaar leren en hoe komen we tot effectieve samenwerking?
  Met medewerking van gemeente Tiel, gemeente Maasdriel, woonstichting De Kernen, SWB en anderen.
  Van 16.00 tot 18.00 in Tiel of Geldermalsen, afhankelijk van het aantal deelnemers.
  Aanmelden via reggy@financieelfitrivierenland.nl
 • 29 januari: Interactieve bijeenkomst Werkgeversdesk: Signaleren en doorverwijzen bij financiële problemen
  Van 16.00 tot 18.00 bij Stichting BKR in Tiel
 • 31 januari: Presentatie ‘Herkennen en doorverwijzen bij laaggeletterdheid en schulden loont’
  Laaggeletterdheid en financiële problemen gaan vaak samen. Voor de werknemer betekent dit meer kans op uitval door stress en gezondheidsrisico’s. Voor de werkgever betekent het een toename van bedrijfsrisico’s. Denk aan veiligheidsrisico’s, verminderde productiviteit, gezondheidsrisico’s, ziekteverzuim en bij geldzorgen ook meer kans op criminaliteit.
  Maar liefst 2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben moeite met lezen, schrijven, en/of rekenen. Zij werken, ook bij u. Deze presentatie is specifiek voor gericht op hr professionals en leidinggevenden. De opzet is interactief en biedt veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en stellen van vragen. De presentatie wordt gegeven door Lisanne van Iterson van Stichting Lezen & Schrijven, Reggy Schutte van Financieel Fit Rivierenland en ervaringsdeskundigen.
  Van 16.00 tot 17.30 in Tiel, locatie volgt na aanmelding. Bekijk hier de uitnodiging.
  Aanmelden via reggy@financieelfitrivierenland.nl